Komuna e Obiliqit zgjat orarin e punës për bashkatdhetarët

Komuna e Obiliqit zgjat orarin e punës për bashkatdhetarët

Komuna e Obiliqit njofton qytetarët se nga sot e deri më 31.08.2021 do të zgjatet orari i punës në Zyrën e Gjendjes Civile dhe Zyrën Pritëse nga ora 8:00-18:00. 

Kryetari Xhafer Gashi ka thënë se hapësira në pjesën e përparme në oborrin e komunës do të lëshohet në shfrytëzim të parkingut për bashkatdhetarët, 24 orë pa pagesë.


Postimi i plotë:

Bashkatdhetarë, mirë se erdhët në vendlindje! Muaji korrik dhe gusht janë muaj të diasporës sonë shqiptare, kësisoj duke filluar nga data e sotme 1 korrik 2021 deri më datën 31 gusht 2021, kemi bërë zgjatjen e orarit të punës deri në ora 18:00 për Zyrën e Gjendjes Civile dhe Zyrën Pritëse të komunës së Obiliqit, për të kryer shërbime për qytetarët e në veçanti për bashkatdhetarët tanë.

Po ashtu, hapësira në pjesën e përparme të oborrit të komunës lëshohet në shfrytëzim të parkingut për bashkatdhetarët. Hapësira lejohet për shfrytëzim 24 orë pa pagesë! Mërgatë shqiptare, ju uroj pushime të këndshme në vendlindje!

Lexo edhe

Video

error: