Komuna e Lipjanit fiton grant prej rreth 152 mijë e euro

Komuna e Lipjanit fiton grant prej rreth 152 mijë e euro

Pas përfundimit të procesit të vlerësimit të komunave në Republikën e Kosovës për Grantin e Përformancës “Mjedisi i Pastër”, Komuna e Lipjanit është kualifikuar si komunë fituese dhe ka përfituar grant me vlerë prej 152,568.00 euro nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës në bashkëpunim me GIZ-in, nga indikatorët e MAPL-së.


Kryetari Imri Ahmeti, ka uruar qytetarët për këtë përformancë, duke theksuar se kjo është arritur si rezultat i punës dhe angazhimit të përbashkët me qytetarët.

“Urime gjithë qytetarëve të Lipjanit! Vazhdojmë dhe me tutje që Lipjanin ta bëjmë komunë edhe më të pastër”, ka shkruar Ahmeti.

Lexo edhe

Video