Komuna e Kamenicës ofron 40 bursa me zbritje për BONEVET

Komuna e Kamenicës ofron 40 bursa me zbritje për BONEVET

Komuna e Kamenicës, përveç përkrahjes së vazhdueshme të BONEVET, për ciklin e parë të klasave nëntor-dhjetor ofron 40 bursa me zbritje 25%.

I pari i komunës, Qëndron Kastrati tha se projektet të cilat ndihmojnë në përparimin dhe zhvillimin e fëmijëve do të kenë përkrahjen tonë gjithmonë.


“Konceptet e tilla si BONEVET ndihmojnë zhvillimin dhe përparimin e fëmijëve të Komunës sonë, prandaj edhe do ta kenë përkrahjen përherë”, tha Kastrati.

Për regjistrim, klikoni në vegzën: https://forms.gle/PXTEvqFT7EiuEpyZ7

Lexo edhe

Video