Kompleksi “Kabashi Holding”, zgjidhja e problemeve të banimit

Kompleksi “Kabashi Holding”, zgjidhja e problemeve të banimit

Efikasiteti i natyrshëm në zgjidhjen e problemeve urbane, menaxhimi profesional, arkitektura moderne dhe e sofistikuar si dhe kujdesi maksimal ndaj klientëve, kanë bërë që kompania “Kabashi Holding” të jetë në krye të fushës së ndërtimit në vendin tonë.

Puna e tyre ka bërë që të jenë sinonim i arkitekturës së mirëfilltë ndërsa klientët vijojnë të jenë të lumtur me cilësinë e ndërtimeve të kësaj kompanie.


“Kabashi Holding” ka njoftuar për kompleksin në lagjen “Arbëria” i cili ka siguruar 70% të hapësirës për gjelbërim, banesat kanë pamje në të dyja anët, lindje dhe perëndim, pamje nga Ambasada amerikane, qarkullim të lirë për këmbësorë dhe makina, oborr të brendshëm dhe të sigurtë.

Banesat dhe lokalet ne shitje:

Projekti do ketë 5 hyrje, ku çdo hyrje ka 4-5 kate banimi me vetëm 3 tipe të banesave në kat (gjithsej 12 banesa ne hyrje).

Projekti ynë shtrihet ne lagjen Arbëria, ku mbizotëron qetësia dhe qasja e lehtë me qendër te qytetit (vetëm 5 minuta larg),dhe pranë Ambasadës amerikane, gjithashtu lidhje me unazën kryesore te qyteti t(rrethi “te Ismeti”).

Banesat posedojnë hapësira nga 53m2 deri 225m2 (një dhomë, dy dhoma, tre dhoma dhe katër dhoma).

Hapësirë gjelbëruese prej 70%.

-Materialet përcjellëse me standardet e fundit bashkëkohore dhe evropiane:
* Dyert e brendshme dhe te jashtme te prodhimit Gjerman.
* Pllakat e prodhimit Italian.
* Laminat i prodhimit Gjerman.
* Instalimet e ujit dhe kanalizimit nga prodhuesi Geberit.
* Instalimet e energjisë elektrike nga prodhuesi ABB,SCHNEIDER,NILSON.
* Pjesa e jashtme me fasade ventiluese
* Ndarja e banesave me dy mure(2x12cm) dhe lesh guri ne mes te mureve.
* Këndi i lojërave për fëmijë.
* Hapësira te veçanta me ulëse për te moshuar.
* Furnizim me ujë 24 orë.
* Parking nëntokësor dhe mbitokësor.
* Vëzhgim i gjitha hyrjeve me kamera 24 orë nga hapësira e ndarë për siguri qe gjendet përbrenda objektit.

Banesat dhe lokalet ne shitje..Projekti do ketë 5 hyrje,ku gjdo hyrje ka 4-5 kate banimi me vetëm 3 tipe te banesave ne kat(gjithësej 12 banesa ne hyrje).Projekti ynë shtrihet ne lagjen Arbëria,ku mbizotron qetësia dhe qasja e lehtë me qënder te qytetit(vetem 5 minuta larg),dhe pran ambasades Amerikane,gjithashtu lidhje me unazen kryesore te qytetit(rrethi te Ismeti).Banesat posedojn hapsira nga 53m2 deri 225m2.(nje dhomeshe,dy dhomeshe,tre dhomeshe dhe katër dhomeshe).Hapsire gjelbëruese prej 70%.-Materialet percjellese me standartet e fundit bashkëkohore dhe evropiane:* Dyert e brendshme dhe te jashtme te prodhimit Gjerman.* Pllakat e prodhimit Italian.* Laminat i prodhimit Gjerman.* Instalimet e ujit dhe kanalizimit nga prodhuesi Geberit.* Instalimet e energjisë elektrike nga prodhuesi ABB,SCHNEIDER,NILSON.* Pjesa e jashtme me fasade ventiluese* Ndarja e banesave me dy mure(2x12cm) dhe lesh guri ne mes te mureve.* Kendi i lojrave per femije.* Hapsira te veqanta me ulse per te moshuar.* Furnizim me ujë 24 orë.* Parking nëntokësor dhe mbitokësor.* Vezhgim i gjitha hyrjeve me kamera 24 orë nga hapsira e ndarë per siguri qe gjendet përbrenda objektit.www.kabashiholding.com 044/148/158

Posted by Kabashi Holding on Wednesday, May 27, 2020

Video

error: