Kompleksi FAFA vjen me oferta të reja

Kompleksi FAFA vjen me oferta të reja

Kompleksi FAFA ka prezantuar dy oferta të reja në Grand Blue Fafa Resort & Spa.

Ofertat janë me çmime të volitshme dhe japin mundësi ideale relaksimi në ambientet e ngrohta dhe të bukura që Fafa ofron.

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 1 :

𝐀𝐤𝐨𝐦𝐨𝐝𝐢𝐦 + 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐣𝐞𝐬 + 𝐒𝐏𝐀

𝟏 𝐧𝐚𝐭𝐞 – 𝟒1 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/

𝐧𝐚𝐭𝐚 𝟐 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 𝟑7 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/


𝐧𝐚𝐭𝐚 𝟑 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 𝟑5 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 2: 𝐀𝐤𝐨𝐦𝐨𝐝𝐢𝐦 +𝐌𝐞𝐧𝐠𝐣𝐞𝐬 + 𝐃𝐚𝐫𝐤𝐞 + 𝐒𝐏𝐀

𝟏 𝐧𝐚𝐭𝐞 – 𝟒7 𝐞𝐮𝐫𝐨/ 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝟐 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 𝟒2 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝟑 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 𝟑7 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

Ne cmim perfshihet : ✅Akomodim ne Double Deluxe Room ✅Dhome me pamje anesore nga Deti ✅Mengjesi / Mengjesi & Darka ( sipas ofertes) ✅SPA Center : Pishine e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli, Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional ✅Early Check In & Late Check Out ✅Animatore per femije & Miniclub ✅Muzike Live ☎️ Per prenotime : +355697086352/ +355697067501 🚦Adresa: Golem, Durres, Albania 📲Web: www.fafa.al 📩Email: [email protected]

Lexo edhe

Video