Komisioni për Punë të Jashtme pret në takim delegacionin nga Parlamenti i Austrisë

Komisioni për Punë të Jashtme pret në takim delegacionin nga Parlamenti i Austrisë

Sot do të mblidhet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë.


Anëtarët e këtij komisioni do të presin në takim delegacionin nga Parlamenti i Austrisë.

Komisioni pritet të mblidhet në ora 13:00.

Lexo edhe

Video

error: