Komisioni për legjislacion miraton në parim Projektligjin për Gjykatën Komerciale

Komisioni për legjislacion ka miratuar në parim Projektligjin për Gjykatën Komerciale. Nevoja për themelimin e saj u konsiderua e domosdoshme nga mazhoranca dhe një pjesë e opozitës, ndërsa Lidhja Demokratike e Kosovës shprehu mëdyshje për rolin e kësaj gjykate në sistemin juridik dhe kushtetues të vendit. Kryetari i Komisionit për legjislacion, Adnan Rrustemi tha se … Continue reading Komisioni për legjislacion miraton në parim Projektligjin për Gjykatën Komerciale