Komisioni parlamentar për Administratë Publike miratoi në parim Projektligjin për pagat

Komisioni parlamentar për Administratë Publike miratoi në parim Projektligjin për pagat

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Xhelal Sveçla ka bërë të ditur se kostoja totale e këtij projektligji është 745 milionë euro.


Ky komision sot po ashtu ka miratuar edhe Projektligjin për zyrtarë publikë.

Këto dy projektligje pritet që më 8 dhjetor të shqyrtohen në seancën plenare të kuvendit të Kosovës.

Lexo edhe

Video