Komandanti i KFOR-it viziton trupat amerikane në Leposaviq

Komandanti i KFOR-it viziton trupat amerikane në Leposaviq

Komandanti i KFOR-it, Gjeneral Major Franco Federici, kaloi ditën me trupat amerikane të vendosura në Komunën Leposaviq.


Gjatë vizitës së tij, Gjeneral Major Federici u njoftuar nga Komandanti i Kompanisë CAV B / 1-113 për aktivitetet aktuale që zhvillojnë.

Ai shprehu vlerësimin e tij për nivelin e lartë të efikasitetit dhe angazhimit të ushtarëve të vendosur aktualisht në bazë.

Lexo edhe

Video