KMDLNJ e quan provokim politik mbajtjen e liturgjisë së Kishës Ortodokse Serbe

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ) ka reaguar ashpër ndaj mbajtjes së liturgjisë fetare në oborrin e Kampusit Universitar të Prishtinës nga Kisha Ortodokse Serbe, duke e quajtur këtë si një provokim politik në prag të vazhdimit të dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Mediat serbe sot raportuan se Kisha Ortodokse … Continue reading KMDLNJ e quan provokim politik mbajtjen e liturgjisë së Kishës Ortodokse Serbe