Kllokoqi: Vendimi për mbylljen e gastronomisë arbitrar, nuk u konsultuam vetëm u informuam

Kryetari i Shoqatës së Gastronomëve, Petrit Kllokoqi thotë se në takimin me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, ministren e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari dhe ministrin e Financave, Hekuran Murati ata vetëm janë njoftuar e nuk janë konsultuar për vendimin e mbylljes për 12 ditë për gastronomët. “Sot zhvilluam një takim me Ministrin e … Continue reading Kllokoqi: Vendimi për mbylljen e gastronomisë arbitrar, nuk u konsultuam vetëm u informuam