Kjo është gjendja aktuale në pikat kufitare

Kjo është gjendja aktuale në pikat kufitare

Situata në pikat kufitare në të gjithë vendin paraqitet e qetë dhe pa radhë pritjeje.

Sipas të dhënave të Ministrisë së Punëve të brendshme në asnjërën prej 12 pikë kalimet kufitare pritje nuk shkojnë më shumë se 5 minuta, si në hyrje ashtu edhe në dalje.


Ndryshim bën vetëm pikë kalimi në Merdare, ku pritjet janë deri në 10 minuta, si në hyrje ashtu edhe në dalje.

Kujtojmë se fundviti rikthen në Kosovë një numër të madh të bashkatdhetarëve që zgjedhin vendlindjen për të kaluar festat.

Lexo edhe

Video