KFOR tregon disa nga mjetet e blinduara luftarake

KFOR tregon disa nga mjetet e blinduara luftarake

Komanda Rajonale e KFOR-it-Kompania Alfa Perëndimore ka kryer praktika të gjuajtjes së zjarrit me mjete të blinduara luftarake (AFV).

Sipas një postimi në Facebook, gjatë ushtrimit ata kryejnë qitje statike dhe lëvizëse.


“Aftësia për të manovruar, nën armaturë në mënyrë efektive, është një aftësi thelbësore që u mundëson njësive të KFOR-it të sigurojnë një mjedis të sigurt dhe të sigurt”.

Lexo edhe

Video