KFOR-i njofton se ka biseduar me palët për ndërprerjen e protestave në veri

Komandanti i KFOR-it, gjeneral-majori Franco Federici ka njoftuar se kanë ndërmarrë hapa të mëtutjeshëm në terren, duke i shtuar patrullimet përgjatë rrugëve kryesore të prekura nga bllokimet e protestuesve serbë dhe ka vendosur njësitet e veta edhe në pikat kufitare në Jarinjë e Bërnjak, në përputhje me mandatin që ka. Në një komunikatë për media … Continue reading KFOR-i njofton se ka biseduar me palët për ndërprerjen e protestave në veri