KFOR-i hungarez festoi 65 vjetorin e revolucionit hungarez

Me rastin e festës kombëtare të Hungarisë, kontingjenti hungarez i Forcave të Kosovës të udhëhequr nga NATO (KFOR), festoi 65 vjetorin e revolucionit hungarez të vitit 1956 në kampin Novosellë. Në ceremoni ishin të pranishëm ambasadori i Hungarisë në Prishtinë, Jozsef Bencze dhe komandanti i KFOR-it, gjeneralmajor Ferenc Kajari.