Këto tri personazhe do të përballen me të kaluarën e tyre këto ditë

Këto tri personazhe do të përballen me të kaluarën e tyre këto ditë

Ballafaqimi me të kaluarën mund të jetë i turpshëm, por në shumicën e rasteve na çon një hap më tej.

Qershori është një muaj i mirë për të rrëshqitur në mot dhe për të rijetuar të njëjtën ditë, si në filmin “Groundhog Day” me Bill Murray në rolin kryesor.

Në fund të fundit, është ngrohtë, dielli lind herët dhe perëndon vonë, ka më shumë luleshtrydhe dhe asparag, bimët dhe kafshët rrezatojnë jetë dhe vetëbesim, dhe shumica e njerëzve janë në humor të mirë dhe të relaksuar. Të jesh i bllokuar në një ditë dhjetori do të ishte sigurisht shumë më keq.

Yjet tanë nuk japin asnjë tregues nëse dhe për kë do të ndodhë një rast i tillë i shtrembërimit të motit në qershor (natyrisht, nuk është ende keq të mendosh për disa pjata me asparag për t’u siguruar, në fund të fundit, nuk i dihet kurrë). Megjithatë, yjësitë dhe dridhjet tregojnë se disa shenja të zodiakut këtë muaj do të takohen me të kaluarën e tyre dhe mund të sqarojnë disa gjëra gjatë këtij takimi.

Ujori


Saturni retrograd në Ujor tani i sjell Ujorin në kontakt me veten e tyre të mëparshëm. Nga njëra anë, fëmija juaj i brendshëm tani është fuqishëm i pranishëm dhe ju inkurajon që të merreni parasysh në vendimet dhe veprimet tuaja. Nga ana tjetër, kujtesa juaj për personin që ishit disa vite më parë tani është shumë e gjallë dhe e qartë, kështu që ju e shihni ndryshimin dhe evolucionin tuaj më qartë se zakonisht. Dhe çfarë duhet të bëj me gjithë këtë? Kjo, sigurisht, varet tërësisht nga ju. Ndoshta do të ishte ideale të rifitoni gjërat me vlerë të humbura me kalimin e kohës (p.sh. kuriozitetin, entuziazmin, imagjinatën) dhe të festoni përparimin që vini re në veten tuaj (p.sh. qetësia, sovraniteti, vetëbesimi). Por ka shumë të mira përtej idealit.

Peshku

Peshqit nxjerrin në dritë disa dëshira dhe dëshira të pavetëdijshme, pothuajse të harruara, përmes veprimit të Neptunit në qershor. Ky proces nxitet nga përvoja që të kujtojnë situatat dhe përvojat e mëparshme, të cilat kanë bërë që këto dëshira të shtyhen fare në pavetëdije, në vend që të përmbushen. Është një kohë e mirë për një takim të tillë me të shkuarën, sepse në atmosferën e verës vjen me shpejtësi realizimi i mëposhtëm: sa jemi gjallë, nuk është kurrë vonë!

Shigjetari

Hëna e plotë në shenjën e zodiakut të Shigjetarit hedh dritë mbi vlerat dhe prioritetet thelbësore të kësaj shenje zjarri rreth mesit të muajit. Për shumicën e shigjetarëve, këta ishin gur-themeli dhe orientimi se si ata vendosën jetën e tyre. Por, mes përditshmërisë dhe rutinës, aty-këtu ranë në harresë dhe humbën prezencën. Në çdo rast, tani është një mundësi e mirë për ta marrë sërish më seriozisht dhe për të qenë një udhërrëfyes për vendimet aktuale dhe të ardhshme. Sigurisht, me kusht që të ndihen ende të drejtë.

Lexo edhe

Video