Këto shenja zbulojnë nëse në lidhje silleni si dashnore ose nëna e tij

Këto shenja zbulojnë nëse në lidhje silleni si dashnore ose nëna e tij

Shumica e çifteve përpiqen ta bëjnë marrëdhënien një partneritet të barabartë. Dëshira për t’u kujdesur për gjysmën tjetër është plotësisht e natyrshme, por ekziston një vijë e hollë midis kujdesit për një partner dhe asaj që duket si kujdesi për një fëmijë.

Këto pesë shenja tregojnë se ju po silleni më shumë si prind dhe më pak si partner në një marrëdhënie.

Argumentimi pa zgjidhje

Diskutimet dhe grindjet janë një pjesë integrale e çdo marrëdhënieje, por është e rëndësishme që t’i zgjidhni ato me sukses. Nëse ato përfundojnë të pasuksesshëm, ju do të ndjeni vetëm zemërim dhe vetëm zemërim. Vetëm mos harroni se si dukeshin grindjet tuaja me prindërit kur ishit fëmijë. Grindjet me partnerin duhet të jenë krejt e kundërta sepse rolet tuaja janë të barabarta.


Pastrimi për partnerin

Pavarësisht nëse janë thërrime ushqimi apo një grumbull rrobash në dysheme, partneri duhet të jetë i vetëdijshëm se është ai që ka nevojë të pastrojë. Për një marrëdhënie më të lumtur, mjafton të ndash detyrat e shtëpisë në mënyrë të barabartë.

Kundërshtim i vazhdueshëm

Askush nuk i pëlqen të ankohet pa ndërprerje, sidomos jo personi që duhet ta dëgjojë atë vazhdimisht. Mund të duket se kjo është mënyra e vetme për të arritur një partner që sillet si një fëmijë, por një bisedë konstruktive midis dy të rriturve dhe se si është e mundur nëse të dy përpiqeni.

Lexo edhe

Video

error: