Këto janë votat me postë që morën kandidatët për kryetar të Dragashit dhe Drenasit

Dragashi dhe Drenasi do të jenë pjesë e balotazhit për kryetar të komunave më 14 nëntor. Në këto dy komuna sipas të dhënave preliminare të KQZ-së asnjëri nga kandidatët nuk ka fituar mbi 50 për qind të votave të nevojshme. Ndërkohë janë numëruar edhe votat e dërguara me postë nga diaspora për këto dy komuna. … Continue reading Këto janë votat me postë që morën kandidatët për kryetar të Dragashit dhe Drenasit