Këto janë votat e diasporës për Fushë Kosovë

Këto janë votat e diasporës për Fushë Kosovë

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje Enver Bajçinca ka marrë numrin më të madh të votave me postë për të parin e Fushë Kosovës – 49 vota.

Ai ka lënë mbrapa Burim Berishën nga LDK me 13 vota, Rrahim Tërnavën nga PDK-ja me 11 dhe Hasan Ismaili nga AAK-ja me dy vota.


Në këtë komunë, sipas rezultateve preliminare të KQZ-së, prin Burim Berisha me 49.96 për qind, pasuar nga Enver Bajçinca me 25.33 për qind.

Pas numërimit të votave edhe me kusht do të dihet nëse kjo komunë do të shkojë në balotazh.

Lexo edhe

Video

error: