Këto janë 13 marrëveshjet që u nënshkruan mes Kosovës dhe Shqipërisë

Në Elbasan këtë 26 nëntor u mbajt mbledhja e shtatë e përbashkët mes Kosovës dhe Shqipërisë. Në mbledhje u nënshkruan 13 marrëveshje ndërmjet të dyja shteteve. I pari i Qeverisë së Kosovës, Albin Kurti tha se bashkëpunimi mes dy qeverive, do të forcojë shtetet dhe do të jetësojë ëndrrat e qytetarëve për të jetuar krenarë … Continue reading Këto janë 13 marrëveshjet që u nënshkruan mes Kosovës dhe Shqipërisë