Këtë muaj pushime verore dhe shumë shpërblime të tjera në Petrol Company si dhe Jackpot Banesë në fund të vitit: 31 korrik – 3 gusht

Këtë muaj pushime verore dhe shumë shpërblime të tjera në Petrol Company si dhe Jackpot Banesë në fund të vitit: 31 korrik – 3 gusht

Shkarkoni aplikacionin e Petrol Company, regjistrohuni dhe fito shpërblime marramendëse, ndër to pushime verore:  Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D;  App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Loja e radhës zhvillohet nga data 31 korrik dhe vazhdon deri më 3 gusht ku shumë klientë do të jenë përfitues të shumë shpërblimeve. Klientët të cilët janë të pajisur me Vip Card qoftë fizike apo virtuale si dhe klientët që furnizohen me anë të aplikacionit në vazhdimësi gëzojnë zbritje në derivate deri në 6.5% në litër, si dhe janë fitues potencialë të shumë shpërblimeve për çdo muaj.

Për të qenë fitues potencial duhet të furnizoheni sa më shumë në Petrol Company gjatë gjithë kohës. Klientët të cilët furnizohen me më shumë derivate gjatë vitit do të jenë klientë potencialë për të fituar Jackpot-in e lojës “Banesë” në fund të vitit.

Shpërblimet për këtë muaj:

Samsung A72   x1

Pushim 3 ditë në Stamboll për dy persona   x1

Pushime 3 ditë në Shqipëri për dy persona  x1


Veturë për Fëmijë  x1

Akomodime për dy persona në Venus Hotel x3

Tablet x1

Vouchera 20 Litra Derivate x5

Pica në  Be Happy Restaurant  x20

Klientët të cilët do të furnizohen me më shumë derivate do të jenë fitues potencialë për të fituar Jackpotin e lojës “Banesë nga Petrol Company”.

Për çdo informatë shtesë, mund të drejtoheni në numrin pa pagesë 080080089.

 Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!

Lexo edhe

Video