Këtë muaj Petrol Company shpërblen klientët e saj me pushime verore, shkarkoni aplikacionin e Petrol Company për tu bërë pjesë e lojës

Këtë muaj Petrol Company shpërblen klientët e saj me pushime verore, shkarkoni aplikacionin e Petrol Company për tu bërë pjesë e lojës

Këtë muaj Petrol Company shpërblen klientët e saj me shpërblime verore si dhe shumë shpërblime të tjera të ndryshme. Shkarkoni aplikacionin e Petrol Company, regjistrohuni dhe fitoni njërin nga shpërblimet, si dhe bëhuni potencial për të fitur edhe Jackpot-in Banesë në fund të vitit.


Loja e radhës zhvillohet nga data 31 Gusht dhe vazhdon deri më 3 Shtator ku shumë klientë do të jenë përfitues të shumë shpërblimeve. Klientët të cilët janë të pajisur me Vip Card qoftë fizike apo virtuale si dhe klientët që furniozohen me anë të aplikacionit në vazhdimësi gëzojnë zbritje në derivate deri në 6.5% në litër, si dhe janë fitues potencial të shumë shpërblimeve për çdo muaj.

Shpërblimet për këtë muaj:

Iphone 12 Pushim 3 ditë në Stamboll për dy persona Pushim 3 ditë në Budva për dy persona Pushim 3 ditë në Vlorë për dy perosona Samsung A 02S Akomodime me mëngjes për dy persona në Venus Hotel Vouchera 20 Litra Derivate Vouchera 10 Litra derivate Pica në Be Happy Restaurant   Apikacionin mund ta gjeni në Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D;  App Store: https://apple.co/34Bm5w3   Për të qenë fitues potencial duhet të furnizoheni sa më shumë me derivate gjatë gjithë kohës sepse do të bëheni klientë potencial për të fituar Jackpot-in e lojës “Banesë” në fund të vitit.  

Lexo edhe

Video