Këta janë librat që lexuan fëmijët gjatë verës

Këta janë librat që lexuan fëmijët gjatë verës

Kureshtja për të zhvilluar imagjinatën, për të ditur më shumë për botën dhe gjithcka që na rrethon bëri që Danina, Henori dhe Sindi të kenë një dashuri të madhe për librin. Në këtë mënyrë ata gjetën “çelësin” tek leximi i sa më shumë librave.


E vera po është koha ideale që fëmijët të mund të shuajnë kureshtjen e tyre brenda shumë librave që ata veçse synojnë tashmë t’i kenë lexuar.

Klikoni link-un poshtë për të mësuar librat që lexuan këta fëmijë të veçantë;

Lexo edhe

Video