Kështu duket Podujeva në kohën e pandemisë me koronavirus – video

Kështu duket Podujeva në kohën e pandemisë me koronavirus – video

Në Komunën e Podujevës janë regjistruar deri më tash katër raste me koronavirus, prej tyre një i shëruar dhe një me përfundim fatal.

Ndërsa disa nga fshatra e kësaj komune janë vendosur në karantinë, masat e ndërmarra kundër përhapjes së COVID-19 nga Qeveria e Kosovës po zbatohen me përpikëri edhe në vetë qytetin e Podujevës.


Këtë e dëshmon edhe një video në të cilën shihen rrugët e zbrazura gjatë kohës së kufizimit të lëvizjes së qytetarëve.

Lexo edhe

Video

error: