Kërkohet që procesi i zgjedhjes së Komisionerit për Informim dhe Privatësi të kthehet në pikën zero

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nesër do të mblidhen në seancë plenare. Pikë e rendit të ditës është edhe zgjedhja e Komisionerit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi. Për votim deputetët kanë tri emra: Enver Bujari, Krenare Sogojeva Dermaku dhe Edon Myftari. Mirëpo, shoqëria civile e PDK po kërkojnë që kjo pikë të dështojë e … Continue reading Kërkohet që procesi i zgjedhjes së Komisionerit për Informim dhe Privatësi të kthehet në pikën zero