Kërkohet paraburgim për personin që dhunoi dhe incizoi të miturën

Kërkohet paraburgim për personin që dhunoi dhe incizoi të miturën

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit, nga Gjykata kompetente në Gjilan, ndaj një të dyshuari të mitur, pasi  dyshohet se ka dhunuar dhe pa autorizim ka incizuar të dëmtuarën e mitur.


 Rasti ka ndodhur në komunën e Gjilanit, ku dyshohet se i mituri gjatë muajit Janar 2020, ka dhunuar të dëmtuarën e mitur dhe gjatë marrëdhënieve seksuale pa autorizim e ka incizuar, pastaj të njëjtin incizim e ka publikuar.

Në këtë mënyrë dyshohet se i mituri ka kryer veprat penale ‘’Dhunimi’’ dhe ‘’Fotografimi dhe incizimet tjera të paautorizuara’’, të Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

Lexo edhe

Video