Kërkohet hetim për votat nga diaspora, KQZ vendos që zarfet e dyshimta të shfaqen para mediave

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) sot ka kërkuar hetim dhe verifikim të personave që kanë votuar nga jashtë, për shkak të dyshimeve për manipulim në Mamushë, Junik dhe Dragash. Të njëjtat u vendos që të shfaqen sot para mediave, por pa cenuar integritetin e votuesve. Anëtari i KQZ-së, Arianit Elshani tha se ka parë disa … Continue reading Kërkohet hetim për votat nga diaspora, KQZ vendos që zarfet e dyshimta të shfaqen para mediave