Kërkohej për vepër penale por policët nuk e arrestuan pasi pengohen nga banorët e lagjes

Kërkohej për vepër penale por policët nuk e arrestuan pasi pengohen nga banorët e lagjes

Njësiti policor deri sa ka qenë në detyrë kanë vërejtur se një i dyshuar i cili ishte në kërkim policor dhe po bënte vozitje të rrezikshme duke rrezikuar edhe pjesëmarrësit të tjerë në komunikacion.


Rasti ka ndodhur në fshatin Carrabreg i Epërm i Deçanit, ku i dyshuari ka arritur t’i shmanget policisë por pasi kanë shkuar te shtëpia e tij, janë penguar dhe kanosur nga disa banorë të lagjes. Rasti është duke u hetuar.

Lexo edhe

Video