Kërkohej nga Policia për disa vepra penale, arrestohet dhe i sekuestrohet një armë

Kërkohej nga Policia për disa vepra penale, arrestohet dhe i sekuestrohet një armë

Mbrëmë nga njësiti i hetimeve të përgjithshme në Prishtinë, është shoqëruar në stacion një person dhe është sekuestruar një armë zjarri.


Sipas Policisë, personi i dyshuar po kërkohej nga policia, që nga data 11.01.2023, për veprat shkaktimit të rrezikut të përgjithshëm, përdorim i armës apo mjetit të rrezikshëm dhe m- Mbajtje në pronësi, kontroll ose posedimi paautorizuar i armës.

“Ndaj tij janë kryer procedurat e nevojshme policore në koordinim me prokurorin e shtetit. Drejtoria Rajonale e Policisë – Prishtinë, konform kompetencave dhe autorizimeve ligjore është e përkushtuar në ruajtjen e sigurisë,  rendit dhe qetësisë publike”, thuhet në komunikatë.

Lexo edhe

Video