KEK: Askush të mos e keqpërdor emrin e korporatës për qëllime personale e politike

KEK: Askush të mos e keqpërdor emrin e korporatës për qëllime personale e politike

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) duke folur për konkursin e fundit që ka hapur, ka bërë thirrje që urgjentisht të ndalen dezinformimet dhe askush të mos e keqpërdor emrin e KEK-ut për qëllime personale e politike.


KEK nëpërmejt një reagimi thotë se konkursi është hapur konformë nevojave të korporatës dhe vendimi është marrë duke respektuar të gjitha procedurat e brendshme dhe ligjet në fuqi.

“KEK siguron opinionin se konkursi do të zbatohet me përpikëri deri në pranimin e punëtorëve sipas kritereve te parapara në shpalljen publike”, thuhet në reagim.

Lexo edhe

Video