KB Peja përforcohet me një basketbollist amerikan

KB Peja përforcohet me një basketbollist amerikan

Klubi i basketbollit Peja ka njoftuar se ka nënshkruar kontratë me lojtarin amerikan, Isiah Umipig.


Lojtari i cili luan në poziten playmaker ka një përvojë të gjatë në NCAA, Sllovaki, Kanada, Turqi, Lituani, Ukraine dhe në sezoninn e fundit ishte pjese e Ligës elite të Zvicres, tek ekipi BBC Nyon.

Lojtari ka arritur në Pejë dhe i është bashkuar ekipit në stërvitje.

Lexo edhe

Video