Kategorizimi i sporteve, Xhudo e para, Federata e Futbollit e dyta

Kategorizimi i sporteve, Xhudo e para, Federata e Futbollit e dyta

Komiteti Olimpik i Kosovës ka mbyllur procesin e kategorizimit të sporteve, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2023.


Me rekomandim të komisionit përkatës dhe miratim të Bordit Ekzekutiv, Federata me dy medalje të arta olimpike, ajo e xhudos, dhe federata më masive në vend, ajo e futbollit, janë rekomanduar me maksimumin e pikëve, 100, ndërsa kategorisë A i është shtuar boksi.

Kjo është lista në kategorinë A:

Lexo edhe

Video