Kasapolli: Ka ndodhur aksident i tmerrshëm, do të jemi pranë familjeve të viktimave dhe të të lënduarve

Me të ndodhur aksidenti tragjik në Kroaci, ambasadori i Kosovës në Zagreb, Gëzim Kasapolli doli në vendin e ngjarjes. Kasapolli nga aty ka shprehur ngushëllime për familjarët e viktimave, ku tha edhe se do të jenë pranë familjeve për të kaluar këtë situatë të rëndë. Ai  tha janë në kontakte të vazhdueshme me autoritetet kroate. … Continue reading Kasapolli: Ka ndodhur aksident i tmerrshëm, do të jemi pranë familjeve të viktimave dhe të të lënduarve