Kapen 900 litra vaj me origjinë nga Serbia

Kapen 900 litra vaj me origjinë nga Serbia

Njësitet Antikontrabandë të Doganës së Kosovës në Veri të Mitrovicës kanë parandaluar kontrabandimin e vajit ushqimor në sasi prej 900 litrave.


Vaji i kontrabanduar me origjinë nga Serbia, është gjetur në një automjet transportues në fshatin Zubq.

Mallrat janë konfiskuar si dhe ka filluar procedura kundërvajtëse.

Lexo edhe

Video