Kaos në parlament: Sigurimi ndoqi deputetët nëpër sallë

Kaos në parlament: Sigurimi ndoqi deputetët nëpër sallë

Deputetët italianë që protestojnë kundër lejeve të shëndetit, të ashtuquajturat “pasaporta e gjelbër” për të vaksinuarit bëri një shfaqje të vërtetë në parlament.

Në përpjekje për të parandaluar miratimin e rregulloreve në lidhje me vaksinimin e detyrueshëm, ata pothuajse arritën në një konfrontim fizik.

Siç shihet në video, pati një rrëmujë, vrapim dhe ngritje banderola me mbishkrimin “Jo pasaportës së gjelbër”.


Me sa duket, sigurimi i ndoqi deputetët përreth parlamentit për t’ua marrë banderolat.

Lexo edhe

Video