Kandidati për deputet Florim Kryeziu merr mbështetje të fuqishme nga të gjitha shtresat e shoqërisë në Therandë

Kandidati për deputet Florim Kryeziu merr mbështetje të fuqishme nga të gjitha shtresat e shoqërisë në Therandë

Kandidati për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës, Florim Kryeziu, ka takuar sot Shoqatën e Gjuetarëve në Therandë, me të cilët biseduan për kërkesat, problemet, si dhe specifikat e kësaj shoqate.


Ai u zotua se me mbështetjen e tyre për PDK-në, do t’i zgjidhin problemet dhe do të ofrojnë kushte më të mira për ta.

 Florim Kryeziu në listën e kandidatëve për deputetë të PDK-së, mban numrin 101.

Lexo edhe

Video

error: