Kanada blen municione artilerie për t’ia dhuruar Ukrainës

Kanada bleu 20.000 copë municion artilerie për Ukrainën sipas standardeve të NATO-s në mënyrë që të mbështesë mbrojtjen e këtij vendi nga pushtimi rus, tha sot ministrja kanadeze e Mbrojtjes Anita Anand. Municioni u ble nga Shtetet e Bashkuara për rreth 98 milionë dollarë kanadezë (76.32 milionë dollarë amerikanë) dhe së shpejti do të dorëzohet … Continue reading Kanada blen municione artilerie për t’ia dhuruar Ukrainës