Kampionet olimpike arrijnë në Kosovë

Me ceremoni shtetërore janë pritur ekipi i xhudos që nga Tokio i sollën Kosovës dy medalje të arta olimpike. Xhudistët janë pritur edhe nga kryeministri i Kosovës Albin Kurti. Me të arritur në Kosovë, xhudistja Nora Gjakova, që i solli Kosovës medalje të artë olimpike, tha se ky është një sukses i jashtëzakonshëm dhe se … Continue reading Kampionet olimpike arrijnë në Kosovë