Kamenica dhe HANDIKOS shpërndajnë dhurata për fëmijët me nevoja të veçanta

Kamenica dhe HANDIKOS shpërndajnë dhurata për fëmijët me nevoja të veçanta

Kamenica dhe HANDIKOS shpërndajnë dhurata për fëmijët me nevoja të veçanta

Komuna e Kamenicës së bashku më HANDIKOS, kanë shpërndarë dhurata për fëmijët me nevoja të veçanta.

Gjatë shpërndarjes së dhuratave të pranishëm ishin Kryetari i Komunës, Qëndron Kastrati, Drejtori i HANDIKOS në Prishtinë, Afrim Maliqi, Drejtoresha e HANDIKOS në Kamenicë, Hyrmete Morina, si dhe bashkatdhetari ynë, Naim Korqa nga Amerika, i cili ishte donator i këtyre dhuratave.


I pari i komunës Qëndron Kastrati, u shpreh entuziast për vullnetin e mirë të bashkëqytetarëve tanë, të cilët janë gjithmonë të gatshëm të kontribuojnë për shoqërinë tonë.

“Dhuratat e shpërndara për fëmijët me nevoja të veçanta, janë donacion nga bashkëqytetari ynë, Naim Korqa, i cili jeton në Amerikë. Me drejtoreshën e HANDIKOS në Kamenicë, Hyrmete Morina dhe drejtorin e HANDIKOS në Prishtinë, Afrim Maliqi, i gëzuam këta fëmijë falë vullnetit të mirë të njerëzve bujarë të Kamenicës. Krenar me kamenicasit ”, u shpreh mes tjerash Kastrati.

Ndërsa drejtoresha e HANDIKOS në Kamenicë, Hyrmete Morina, u shpreh falënderuese ndaj mikut të HADIKOS, Naim Korqa, i cili në këto kohë festash ka gëzuar fëmijët.

“Falënderuese ndaj mikut tonë, Naim Korqa, për dhuratat e sjellura. Gjithashtu një falënderim i veçantë edhe për drejtorin e HANDIKOS në Prishtinë, Afrim Maliqi, si dhe Kryetarin e Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, për bashkëpunimin e treguar. Këto dhurata sadopak i zbukuruan festat për këta fëmijë”, tha Morina.

Lexo edhe

Video

error: