Kalon mbi 1 milion numri i vdekjeve nga koronavirusi

Kalon mbi 1 milion numri i vdekjeve nga koronavirusi

Sipas të dhënave të këtij mëngjesi nga Worldometers, bota ka kapërcyer numrin e një milion vdekjeve nga pasojat e infeksionit COVID-19.


Deri më tani, 24,504,931 njerëz janë shëruar. Sipas Worldometers, numri më i madh i rasteve dhe vdekjeve është në Shtetet e Bashkuara, me mbi 7.2 milionë raste dhe më shumë se 209,000 vdekje, pasuar nga India me 5.9 milionë raste dhe 94,400 vdekje, Brazili 4.6 milionë të infektuar dhe 140,700 vdekje, Rusia 1,1 raste dhe 20,200 vdekje, etj.

Lexo edhe

Video

error: