Kadrijaj: Vjosë, Kosova po e pret shkarkimin e burrit tënd

Kadrijaj: Vjosë, Kosova po e pret shkarkimin e burrit tënd

Nënkryetarja e AAK-së, Time Kadrijaj i ka reaguar ushtrueses së detyrës së Presidentes, Vjosa Osmani, e cila shkarkoi katër konsuj.

Kadrijaj përmes një statusi në Facebook, ka thënë  se Kosova po e pret edhe shkarkimin e bashkëshortit të Vjosës, “i cili gjithë ditën rrinë në Prishtinë por e merr pagën e konsullit në Shkup”.


“Vjosë, Kosova po e pret shkarkimin e burrit tënd, i cili gjithë ditën rrin në Prishtinë por e merr pagën e konsullit në Shkup”, ka shkruar nënkryetarja e AAK-së Time Kadrijaj.

Prindoni është bashkëshorti i Vjosës dhe është udhëheqës i një depertamenti në Ministrinë e Punëve të Jashtme, i cili mbulon SHBA-të.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: