Kadri Rahimaj në Shipashnicë të Poshtme: Me VV vjen qeverisja e re dhe e ndershme

Kadri Rahimaj në Shipashnicë të Poshtme: Me VV vjen qeverisja e re dhe e ndershme

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Kamenicës Kadri Rahimaj ka vazhduar gjatë ditës tubimet me qytetarë.


Ai në Shipashnicë të Poshtmeka biseduar me banorët e Lagjes së Epërme për problemet dhe hallet të cilat i preokupojnë ata.

“Takimet intensive në çdo lagje nuk kanë të ndalur. Në fshatin Shipashnicë e Poshtme, në Lagjen e Epërme u takuam dhe bashkëbiseduam me banorët për problemet dhe hallet e tyre me të cilat ata ballafaqohen çdo ditë. Ne u zotuam se me Lëvizjen vjen ndryshimi, qeverisja e mirë dhe ndershme. Mbështetja e plotë e tyre është për numrin 144. Ndryshimi po vjen… për të bashkë qeverisur!”, shkruan Rahimaj në Facebook.

Lexo edhe

Video