Johnson kërcënon qytetarët: Nëse nuk dëgjoni – vendosim orën policore

Johnson kërcënon qytetarët: Nëse nuk dëgjoni – vendosim orën policore

Nëse njerëzit nuk i kushtojnë vëmendje këshillave të qeverisë për distancën sociale, Britania e Madhe do të vendosë kufizime të ndalimit të udhëtimit dhe orën policore për të parandaluar përhapjen e koronavirusit të ri, deklaroi sonte kryeministri Boris Johnson.


Pabet, klubet dhe palestrat tashmë janë mbyllur, por sot rrjetet sociale janë përmbytur me fotografi të qytetarëve nëpër parqe dhe tregje, me sa duket duke injoruar këshillat e qeverisë, transmeton KosovaPress.

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: