Jeni lindur ditën apo natën? Ja çfarë do të thotë për personalitetin tuaj

Jeni lindur ditën apo natën? Ja çfarë do të thotë për personalitetin tuaj

Të gjithë e dimë se cila është shenja e jonë e horoskopit, por ja çfarë tregon koha e ditës kur jemi lindur për shenjën tonë të hënës

Ju as nuk e dini se çfarë do të thotë shenja e hënës, por astrologu Kayse Budd tregon se si ndikon në energjinë e personalitetit, kështu që njerëzit e lindur afër mesditës janë shpesh shumë të hapur dhe kanë një personalitet të fortë.

Të lindurit gjatë natës, ndaj të cilëve dielli është në fund të tabelës së astrologjisë, janë më të mbyllur, shpesh introvertë dhe i përmbahen privatësisë.

“Nëse dielli është në fund të tabelës së astrologjisë, personi do të jetë më i ndjeshëm, më i mbyllur”, shton ai. Po kështu, nëse hëna është në krye të hartës, ndikimi i diellit në personalitet do të jetë i vogël, megjithëse do të ndikojë akoma.


Çfarë do të thotë pozicioni i hënës për shenjën tuaj?

Astrologu vëren se njerëzit e lindur gjatë natës (që do të thotë se hëna është në gjysmën e sipërme të tabelës së astrologjisë) kanë një hënë si udhërrëfyesin e tyre që zëvendëson energjinë që marrim nga dielli.

“Si dielli edhe hëna janë jashtëzakonisht të rëndësishme, nuk ka njëri pa tjetrin. Ashtu si hëna në qiell, edhe kjo në tabelën e astrologjisë reflekton dritën e diellit”, shton ai.

Nëse jeni lindur brenda natës dhe nëse keni vënë re ndonjëherë se ndiheni më mirë kur hëna është jashtë dhe se keni tiparet e renditura më sipër, ndoshta kjo është arsyeja.

Shenja, shtëpia dhe aspektet e hënës në tabelën natale bëhen shumë të rëndësishme nëse doni të jetoni për të përdorur të gjitha potencialet tuaja. Budd shton se tabelat e astrologjisë janë të veçanta për çdo person, ndryshimi nëse jeni lindur gjatë ditës apo natës mund të përdoret si rregull i përgjithshëm për ta interpretuar më mirë.

Lexo edhe

Video