Jeff Bridges ishte i vendosur të ecte me vajzën e tij në korridor pasi luftoi me kancerin

Jeff Bridges ishte i vendosur të ecte me vajzën e tij në korridor pasi luftoi me kancerin

Jeff Bridges ishte i vendosur që të ecte me vajzën e tij në korridor pas betejës së tij me kancerin dhe duke u lënë i paaftë për të ecur kur u kontraktua me COVID-19.

Aktori 72-vjeçar, i cili ka vajzat Isabelle, 41, Jessica, 39 dhe Haley, 37, me gruan Susan Geston, u diagnostikua me limfomë jo-Hodgkins në vitin 2020 dhe u kontraktua me COVID-19 menjëherë pas kësaj.

“Kisha një skanim CAT: kisha ndjerë një kockë në stomak ku nuk duhej të ishte një kockë dhe mendova më mirë ta kontrolloja atë. Ata morën një koktej që funksionoi. Ajo gjë sapo shpërtheu. Por COVID e bëri kancerin të dukej si asgjë. Thjesht më goditi. Zot, solli kaq shumë emocione dhe ndjenja të ndryshme,” thotë ai.


“Frika nuk ishte vërtet e fortë. Ishte kryesisht një lloj ndjesie e marrjes me programin, e dini. Këtu jam, jam i sëmurë, e di që nuk dua të vdes sepse një nga gjërat që më solli në vëmendje sëmundja është se si shumë më pëlqen të jem gjallë. COVID i përkeqësoi të gjitha këto ndjenja dashurie për familjen time të mrekullueshme. Qëllimi i parë ishte sa kohë mund të ngrihesha në këmbë. dhe rekordi im ishte 45 sekonda, aq gjatë mund të ngrihesha. Dhe pastaj ishte, si shumë hapa mund të bëj? Oh mirë. Tani do të eci nëpër korridor – e gjithë kjo me oksigjen, sigurisht,” shtoi aktori i shquar.

Ylli fitues i çmimit Oscar vazhdoi duke shtuar se “një ditë” ai ishte në gjendje të ecte përsëri dhe madje arriti të kërcente me vajzën e tij në dasmën e saj.

“Më në fund, një ditë thashë: “Ndoshta mund ta bëj, e dini.” Dhe rezulton se jo vetëm që duhej ta ecja atë nëpër korridor, por duhej të bëja kërcimin e dasmës [me Ray “Ain’t That Love” e Charles]. Ishte e mrekullueshme!”, tha Bridges për Independent.

Video