Jashari: Ideal për edukim të mirëfilltë të brezave të ri të Drenicës

Jashari: Ideal për edukim të mirëfilltë të brezave të ri të Drenicës

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, është zotuar se do të angazhohet maksimalisht në përmirësimin e sistemit  arsimor.

Kryetari Jashari, sot zhvilloi takim me mësimdhënësit e komunës së Skenderajt, me të cilët bashkëbiseduan për projektet që janë realizuar brenda këtij katërvjeçari si dhe për ato që do të realizohen në vazhdimësi në mandatin e dytë qeverisës.


“Me 17 tetor me votën tonë për numrin e brigadës së Komandantit Mujë Krasniqi, 113, i japim mesazh të gjithë qytetarëve të Kosovës dhe më larg, që Drenica qëndron ballëhapur e bashkuar dhe në shërbim të vendit, kurdo dhe kudo ku kërkohet. Vazhdojmë bashkë +4”, u shpreh Jashari

#idealpërskenderaj #ideal113

Lexo edhe

Video