Janjiq: Hill është anëtari më i shquar në “pesëshen e fuqishme” të Biden

Administrata amerikane duket se është mobilizuar për t’u kthyer sërish në Ballkan në përpjekjet për t’u dhënë fund të gjitha çështjeve që mbeten të hapura që kur kjo super fuqi e vendosi vëmendjen në Afganistan, Irak dhe  në dekadën e fundit edhe në Siri. Presidenti amerikan Joe Biden ka formuar një super pesëshe diplomatësh për … Continue reading Janjiq: Hill është anëtari më i shquar në “pesëshen e fuqishme” të Biden