Jahjaga: Vendosni maskën dhe votoni sot për të ardhmen

Jahjaga: Vendosni maskën dhe votoni sot për të ardhmen

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga pasi ka shfrytëzuar të drejtën e saj për të votuar, u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës, ta shfrytëzoni këtë të drejtë dhe t’i votoni kandidatët e juaj të preferuar për Kuvendin e Kosovës.


Ajo ka shkruar në Facebook se zgjedhjet e lira dhe të drejta janë element kyç i sistemit demokratik të cilin synojmë ta zhvillojmë dhe ta forcojmë edhe më tej.

“Vendosni maskën dhe votoni sot për të ardhëm që doni ta keni nesër”, ka shkruar ajo.

Lexo edhe

Video

error: