Ja se si të ftohet vera shpejt

Ja se si të ftohet vera shpejt

Nëse mysafirët tuaj vijnë te ju për drekë dhe ju keni harruar ta ftohni verën, nuk do të pendoheni për këtë trik. Mund ta përdorni në çdo rast tjetër dhe për çdo verë.


Gjithçka që ju nevojitet është një peshqir kuzhine. Shtrojeni atë në sipërfaqe dhe mbështilleni verën në një leckë të lagur. Vendoseni shishen me një leckë në frigorifer për 7 minuta. Vera juaj është e ftohur dhe gati për t’u shërbyer, shkruan Business Insider, i cili gjithashtu kreu këtë eksperiment.

Ju gjithashtu mund ta bëni këtë me letra kuzhine, por një leckë e lagur është provuar të jetë më efektive.

Lexo edhe

Video

error: