Ja kush është i eleminuari i radhës në ”Big Brother Vip”

Ja kush është i eleminuari i radhës në ”Big Brother Vip”

Spektakli i kësaj të premtje do duhej që përveç emocioneve, debateve, përballjeve dhe surprizave edhe të eleminonte njërin prej banorëve.


Katër ishin të eleminuarit e kësaj jave, të cilët janë votuar nga publiku nëse duhet të qëndrojnë apo të lënë shtëpinë e ‘’Big Brother Vip’’.

Ethet e garës sa vijnë edhe rriten dhe i eleminuari i dytë për këtë edicion është Arditi.

Video

error: